Beskrivning

Smekt av Medelhavets varma vågor och med doften från tusentals blommor genom sina gator och gränder, är Estepona ett unikt exempel på charm och karaktär och anses allmänt vara en av de vackraste städerna på Costa del Sol. Med tillgång till 20 km stränder, de bästa golfbanorna i regionen, en utmärkt marina och ett enastående utbud av hotell, är Estepona ett privilegierad plats att njuta av och att investera i. Att kommunen dessutom styrs av en enastående, visionär borgmästare som skapar arbete för lokalbefolkningen genom att attrahera investorer inom hotell, nyproduktion av bostäder, restaurangrörelser etc, gör inte saken sämre. Estepona är en extremt välskött kommun och stad. Här är lugnt, säkert och familjevänligt.

I norr ligger den majestätiska Pico de los Reales; I söder är stranden bara 4 minuter bort, med ett unikt landskap mellan himlen och Medelhavet. Här, i en naturlig miljö, är ditt hem på Mirador de Estepona Hills. Här hittar du den livskvalitet du alltid har velat ha.

Mirador de Estepona Hills är byggt i två faser, den första slutsåld och bebodd sedan länge. Den nya som ligger i mitten av området har både duplexlägenheter, penthouses och vanliga lägenheter, alla med stora, generösa terrasser och en hänförande utsikt över havet och staden nedanför. De modernt designade lägenheterna erbjuder 2-, 3- eller 4-sovrum i storlekar mellan 110 kvm och 350 kvm med terrass och/eller trädgård och alla har parkering.

På El Mirador de Estepona Hills kan du välja mellan en privat trädgård med utmärkt panoramautsikt eller på våningar med den bästa utsikten mot havet och/eller bergen. Allt är byggt med högsta kvalité och med utsökt design. Fullt utrustade kök med kyl/frys, induktionshäll, micro etc. Badrummen är utformade med sanitet och material från Porcelanosa. Terrasserna är härligt stora och ger alla möjlighet till behagligt uteliv och umgänge.

Dessutom har man satsat stort på utemiljön med stora pooler som också är omringade av ”sandstrand” för en äkta playakänsla och tropiska trädgårdar. Men vill man vara mer aktiv söker man upp det 1000 m2 stora topputrustade gymet eller går en match på paddeltennisbanorna, lekplatser, klubbhus, el-mopeder, cyklar m.m. Området är bilfritt och har cykelbanor och en promenadväg 800 m ner till staden. Det finns dessutom en concierge och uthyrningsservice som garanterar € 1 250/månad plus moms till dig, oavsett om det hyrs ut eller inte – bara det en god investering!!!

Till stranden är det 4 min med bil/moppe. Till Malagas flygplats 50 min. Puerto Banús är 15 min bort.

Underbart läge i Estepona

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Landyta
90 m²
Terrass
35
Pool
1
Uppdaterat den november 9, 2020 vid 4:50 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY