Beskrivning

Smekt av Medelhavets varma vågor och med doften från tusentals blommor genom sina gator och gränder, är Estepona ett unikt exempel på charm och karaktär och anses allmänt vara en av de vackraste städerna på Costa del Sol. Med tillgång till 20 km stränder, de bästa golfbanorna i regionen, en utmärkt marina och ett enastående utbud av hotell, är Estepona ett privilegierad plats att njuta av och att investera i. Att kommunen dessutom styrs av en skicklig o h omtyckt borgmästare som skapar arbete för lokalbefolkningen genom att attrahera investerare inom hotell, byggsektorn, restaurangrörelser etc, gör inte saken sämre. Estepona är en extremt välskött kommun och stad med god ekonomi. Här är lugnt, säkert och familjevänligt.

Mirador de Estepona Hills har blivit en fantastisk succé, vilket inte alls är konstigt. Den eleganta arkitekturen, det stora utbudet av tjänster och service i kombination med närheten till staden, gör detta till en unik resort! Efter att ha sålt fas I och II mycket snabbt, börjar man nu bygga fas III med kanske det bästa av alla lägen!

I norr ligger den majestätiska Pico de los Reales; I söder är stranden bara 5 minuter bort, och ett unikt landskap mellan himlen och Medelhavet. Här, i en naturlig miljö är ditt nya hem på Mirador de Estepona Hills. Här hittar du den livskvalitet du alltid har velat ha med ett behagligt klimat och spännande omgivningar, kultur-, sport- och naturupplevelser runt hörnet.

Mirador de Estepona Hills är en mogen och väl fungerande urbanisation där de två första faserna är inflyttade sedan ett par år tillbaka. Den nya delen som nu projekteras ligger i direkt söderläge nedanför fas I med en makalös utsikt mot Gibraltar, ner mot Sotogrande och över stadens torn och taknockar.
Det finns både penthouses i två plan och vanliga lägenheter, alla med stora, generösa terrasser. De modernt designade lägenheterna erbjuder 2-, 3- eller 4-sovrum i storlekar mellan 110 kvm och 350 kvm med terrass och/eller trädgård och alla har parkering samt förråd.

På El Mirador de Estepona Hills kan du välja mellan en privat trädgård med utmärkt panoramautsikt eller på våningar med den bästa utsikten mot havet. Allt är byggt med högsta kvalité och i den nya fasen har man uppgraderat designen med flera inslag av trä, stora golvplattor i keramiskt porslin. Fullt utrustade kök med kyl/frys, induktionshäll, micro etc. Badrummen är utformade med sanitetporslin och möblemang från Porcelanosa. Terrasserna med härligt generösa ytor ger alla möjlighet till behagligt uteliv och umgänge. Penthousen har möjlighet till en jacuzzi. Alla är förberedda för utekök.

Man har satsat stort på utemiljön med stora pooler som också är omringade av ”sandstrand” för en äkta playakänsla och tropiska trädgårdar. Vill man vara aktiv söker man upp det 1000 m2 stora topp utrustade gymet eller går en match på en av de 8 paddeltennisbanorna. Det finns lekplatser, klubbhus, el-laddare, löparbanor etc. Området är bilfritt och har cykelbanor och en promenadväg 800 m ner till staden. Det finns dessutom en concierge och uthyrningsservice som garanterar € 1 250/månad plus moms till dig, oavsett om det hyrs ut eller inte – bara det en god investering!!!

Till stranden är det 5 min med bil/elcykel. Till Malagas flygplats 50 min. Puerto Banús är 15 min bort.

Info

Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
134 m²
Terrass
140
Pooler
3
Byggår
2022
Uppdaterat den september 14, 2022 vid 3:04 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Entreplan på 2:a våningen

Beskrivning:

Takterrass

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY