Beskrivning

Detta nya projekt är litet, privat och elegant. Utgångspunkten för detta exklusiva ”boutique” boende med endast 10 villor, var givetvis att finna en tomt med underskön utsikt över havet, nära golf och med de vackra bergen som fond. Och den fann man strax ovanför stranden i det område som kanske rankas som det ”hetaste” just nu då det ligger så centralt, bara 3 km väster om Estepona stad – med bekväm service i form av matvarubutiker och restauranger, det nya sjukhuset och strandpromenaden inom räckhåll. Men ändå erhåller man enskildhet och en exklusiv privat atmosfär. Arkitekturen uppnår maximal uttrycksfullhet genom att kombinera tre material. Den vita fasaden för oss närmare av sol och strand, den mörkgrå stenen skapar utrymmen med större djup och de vertikala elementen av imiterad träaluminium kommer att ge ton av värme. Material med mycket lågt underhåll som ger villornas fasader inte bara en snygg design men som också hänger samman med den omgivande miljön.

Men husens kvalitet är inte bara estetisk, byggherren är fast besluten att använda material av högsta märke, utföra byggnadsarbetet på ett noggrant sätt och ha utmärkta finish. Detta är ett modernt projekt från grunden och inne håller alla miljömedvetna val som köpare idag ställer som helt naturliga krav; man producerar varmvatten, varm och kall luftkonditionering med ett centraliserat aerotermiskt system, ett rent sätt att generera energi. På samma sätt försörjs golvvärmen med energi. Projektet består av 10 sammanlänkade villor med 4 sovrum, 3-4 badrum, 1-2 toaletter och ett kontor. Beroende på var i området villan ligger finns det lite olika storlekar på husen från 129 – 278 m2 med terrasser mellan 30 – 40 m2.

Hörnvillorna har en egen trädgård och en privat saltvattenspool för klorering. De mittersta villorna har poolen på takterrassen. De öppna och funktionella ytorna är utan tvekan husens viktigaste element, de förbinder oss med terrasserna och deras vackra vyer över havet, golfbanan och bergen.
Det är 5 min med bil och en halvtimmes promenad längs strandpromenaden in till ”Costa del Sols trädgård” den charmiga och mysiga staden Estepona med ett rikt utbud av restauranger, shopping och kulturutbud. Till Puerto Banús, Marbella och Sotogrande är det 20 min. Till Malagas flygplats 50 min.

Info

Sovrum
4
Badrum
3
Boyta
133 m²
Terrass
30
Pool
1
Byggår
2022
Uppdaterat den september 15, 2022 vid 3:04 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Planlösning

Villa i 3 plan

Beskrivning:

1:a vån

Beskrivning:

Takvåning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY