Beskrivning

Den här lägenheten ger compact living ett ansikte! Sällan har kvadratcentimetrarna utnyttjats så smart och smakfullt! Varje yta är genomtänkt, designad och utnyttjad till max. Imponerande! Lägenheten som ligger frontline bredvid Playa Cristo och Marinan i Estepona ligger högt och har en västlig riktning. Alla rummen har fönster mot väst och lägenheten har en balkong med utsikt mot havet och Gibraltar klippan. Lägenheten består av ett vardagsrum med inbyggda bokhyllor och öppet kök med en generös köksö. All förvaring döljer sig bakom platsbyggda skåp med elegant och funktionell inredning. T ex kontakter för att man ska kunna ha köksapparater inkopplade, lådor på ljudlösa skenor, fack för bra överblick och belysning. Utanför vardagsrummet finns balkongen, även den med förvaring under sittbänk och bambu golv. Badrummet med bred dusch och vackert kakel och marmor har givetvis också smart, dold förvaring. Här finns också en tvättpelare. De två sovrummen ligger i fil och i det större, master bedroom har takhöjden utnyttjats maximalt i garderober och en väggfast förvaring med snyggt designad infälld belysning. Bakom en spegeldörr döljer sig det andra sovrummet som har fönster man kan vika upp för maximal fri och öppen utsikt. Till lägenheten hör ett garage och förråd.
Genom sitt perfekta promenadläge till allt, marinan, butiker, stränder och staden är det här en uthyrningsmaskin. Eller så bor du själv praktiskt, snyggt och mysigt!
Det finns lokalbussar och flygbussar utanför liksom livsmedelsaffärer. Till Malagas flygplats är det 50 min. Till Puerto Banús tar det en kvart.

Info

Sovrum
2
Bathroom
1
Boyta
80 m²
Terrass
6
Pool
1
Uppdaterat den december 13, 2021 vid 3:42 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY