Beskrivning

Estepona – den hetaste staden på Costa del Sol, växer så det knakar – intresset för denna pittoreska, genuina och charmiga lilla stad har aldrig varit större. Varför då, kan man undra? Det finns ett par svar på den frågan, och först och främst handlar det nog om just att den har en så autentisk och skön spansk känsla  kvar. Inte så turistig, inte så bling-blingig, utan med en inbjudande och generös befolkning och med mycket aktiviteter, kulturutbud och ett aktivt liv året om. Utöver det är det en mönsterkommun, styrd av en borgmästare med ambitioner och visioner – på ett bra sätt! Stora satsningar på skolor, infrastruktur, en sportstadium och konsertlokal och inte minst ett eget sjukhus gör att många investerar i ett boende här. Ordning och reda, lugnt och tryggt är vad många söker – Estepona bjuder på det och är dessutom hela kustens trädgårdsstad! Just i området kring det nya sjukhuset ligger detta nybygge som kommer stå klart 2021. I den direkta omgivningen finns också butiker, restauranger och givetvis en underbar strand och havet!

Här bygger man 2- och 3-sovrumslägenheter med stora härliga terrasser och utsikt ner mot Gibraltar och det glittrande Medelhavet. Lägenheterna byggs med ljusa, moderna material och stor omsorg läggs vid funktion och praktiska lösningar. Lägenheterna är fullt utrustade med alla maskiner och har givetvis varm/kall A/C i alla rum. I vissa lägenheter kan man göra ett tillval av jaccuzzi.

Stort gemensam poolområde och garage under byggnaderna med hiss direkt upp. 4 min promenad till beachen. I området finns affärer och restauranger. Bara 3 km väst om Estepona stad. Till Malagas flygplats är det 50 min bilresa.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
98 m²
Terrass
17
Pool
1
Uppdaterat den juni 1, 2020 vid 2:29 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY