Beskrivning

Designen i detta nya, eleganta komplex är exceptionell. Det är ett exklusivt och modernt bostadsområde med 60 lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum med extrem finish. Detta bostadskomplex, med rena, organiska linjer som smälter in perfekt i den naturliga omgivningen, där minsta detalj är uttänkt. Urbanisationen omfattar flera pooler, SPA-avdelning, gym, omklädningsrum och har till och med en co-working lounge med trivsamma sociala ytor för umgänge

Det här är ett penthouse med fabulösa terrasser och underbara ytor. Inte mindre än 4 sovrum och 3 härliga badrum ingår i detta penthouse. Och kikar man närmare på terrasserna har man en stor terrass utanför vardagsrummet som skapar den sköna känslan av att ute och inne går ihop. Den stora takterrassen ger utrymme för utekök och stort umgänge för familj och vänner. Lägenheten är rymlig och ljus, med öppna ytor och stora fönster för att maximera naturligt ljus och dra nytta av den underbara utsikten. Dispositionen av varje rum har utformats för att få ut det mesta av utrymmet och skapa bekväma och praktiska ytor.
Köken är fullt utrustade med maskiner från Siemens och bänkskivor i Krion. Badrummen är försedda med duschväggar i glas och sanitetsporslin från Porcelanosa. Hela våningen har golvvärme och keramikplattor i 90×90 samt anti-slip material på alla terrasser.
Stora fönster med värmeisolering tillsammans med den senaste generationen luftkonditioneringssystem, samt golvvärme, bidrar till att öka bekvämligheten och minska energi konsumtionen.
Till denna bostad ingår två parkeringsplatser och ett förråd. Detta bostadskomplex har ett säkerhetssystem och installation av övervakningskameror.

Urbanisationen ligger på New Golden Mile, mellan Puerto Banús och Estepona, i ett av de mest eftertraktade områdena för tillfället. Projektet är omgivet av några av de mest exklusiva golfbanorna på Costa del Sol, bara några minuter från stranden El Saladillo och Playa del Sol Villacana. Man har matvarubutiker, apotek, restauranger på gångavstånd. Till Estepona är det ca 7 min och till Marbella lika långt. Malaga flygplats 45 min.

Info

Sovrum
4
Badrum
3
Boyta
146 m²
Terrass
130
Pooler
3
Byggår
2022
Uppdaterat den september 9, 2022 vid 12:41 e m

Adress

  • Stad New Golden Mile
  • Provins Malaga
  • Område New Golden Mile
  • Land Spain

Planlösning

Entréplan

Beskrivning:

Takterrass

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY