Beskrivning

I det populära området Marina de Casares, med bara 3 min promenad till stranden, ligger detta fräscha och helt nyrenoverade radhus. En ljus och praktiskt utformad hall med mycket bra förvaring är det första man möts av i detta trevliga radhus. Direkt till höger ligger det öppna och generösa köket med alla maskiner installerade och rejäla arbetsytor. En bardisk med öppning mot vardagsrummet gör att man har kontakt med varandra mellan vardagsrum och kök. En halv trappa upp ligger nämligen vardagsrummet med en värmande kamin i hörnet och ytor för både lounge och matbord. Härifrån har man också direkt utgång till den privata terrassen med mycket plats för grillmiddagar och trevligt umgänge! Den stenlagda trädgården/terrassen är muromgärdad men har en dörr till den gemensamma trädgården och poolområdet utanför.
En trappa upp ligger de soliga sovrummen med bra utrymme och inbyggda garderober. Båda badrummen har moderna lösningar på duschar med glasvägg och nedsänkt platta. Genomgående i huset har man använt eleganta material i modern stil, alla golven t ex är i keramik i imitation av trä, det finns led spotlights genomgående och i alla rummen finns varm/kall A/C
Högst upp ligger en 50m2 terrass med en strålande havsutsikt – och bergsvy! Här uppe finns också ett praktiskt förråd.
Marina de Casares ligger mycket nära havet, från detta ljusa hörnhus är det bara ett par minuters promenad ner till långa och breda sandstränder, en härlig strandpromenad för motion om man vill och på gångavstånd ligger den mindre orten Sabanillas med matvarubutiker, restauranger och allt vad man behöver i service. Härliga staden Estepona ligger 7min bilväg bort och till Marbella är det en dryg kvart. Malagas flygplats har man på 55 min avstånd.

Info

Referens
Nest-20200622-1
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
150 m²
Landyta
30 m²
Terrass
50
Pool
1
Uppdaterat den juli 29, 2021 vid 11:56 f m

Adress

  • Stad Manilva
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY