Beskrivning

Denna moderna och ljusa lägenhet har 2 rymliga sovrum och 2 badrum, varav ett är med badkar. Det stora och ljusa vardagsrummet med matplats har också direktutgång till den fantastiska soliga privata terrassen och den trevliga privata trädgården på cirka 50 m2. Köket som är renoverat nyligen, har en öppen kontakt med matplatsen utanför och är fullt utrustat samt har en tvättstuga. I köket finns också ett barhäng för frukost t ex.
Parkering och förråd under huset ingår också i priset.

Det är bara ett par minuters gångavstånd till alla slags bekvämligheter, restauranger och havet!!!

Området har vackra, exotiska trädgårdar och pooler samt skojig lekplats och massor med gräsmattor för lek. Men den lummiga trädgården erbjuder också flera avskilda platser att koppla av på. Lägenheterna har också tillgång till ett gemensamt gym. Det ligger precis intill Villa Padierna, ett av de bästa golfområdena på Costa del Sol, det omgivande området är också hem för vackra, lugna stränder, fantastisk bergslandskap samt köpcentrum, affärer, beach clubs och restauranger och massor av utomhusaktiviteter.

Costalita är beläget mitt emellan San Pedro de Alcantara och Estepona, känt som New Golden Mile. Det är ett oerhört populärt område, ett av de starkast framväxande i Estepona, beroende bl a på lättillgänglighet och många faciliteter och bekvämligheter.
Stränderna i området är vackra och rena och innehåller några mycket populära ”chiringuitos” – restauranger som ligger precis vid stranden och erbjuder enkel men god mat och trevlig atmosfär.

Info

Referens
Nest-R3503023
Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
90 m²
Landyta
50 m²
Terrass
20
Pool
1
Byggår
2005
Uppdaterat den november 18, 2019 vid 9:51 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område New Golden Mile
  • Land Spain

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY