Beskrivning

En av Esteponas charmiga stadsdelar är Los barrios de pescadores, fiskarnas rara små radhus längs Calle San Roque, strax ovanför fyren. De låga radhusen med andalusiskt kakel på väggarna och prunkande blomkrukor är ett centralt och eftertraktat läge då man har 5 min till Marinan och lika långt till Gamla stan! Strandpromenaden och beachen nedanför. Här ligger detta helt nyrenoverade radhus med en underbar utsikt över stranden och havet. Terrassen är stor, 60 kvm, och rymmer både loungegrupp, matplats, solstolar, utekök och dusch. Huset består av 3 sovrum, alla med fönster/jalusier, A/C och generösa garderober. Master bedroom har också ett eget duschrum med toalett. Och det finns ytterligare ett stort badrum med dusch och tvättmaskin.
Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning. Köket är fullt utrustat för 6 personer, diskmaskin kyl/frys och A/C. I vardagsrummet finns tv med lokala kanaler, men fiber är indraget i huset så det är enkelt att streama.
Huset hyrs ut på veckobasis under högsäsong för € 1500/v, mellansäsong för € 800/v och lågsäsong för € 600/v. Vänligen kontakta oss för mer information.

[wpbs id=”2″ form=”1″ title=”yes” legend=”yes” dropdown=”yes” start=”1″ display=”1″ language=”auto” history=”1″ tooltip=”1″ month=”0″ year=”0″ selection=”multiple” autopending=”no” weeknumbers=”no” minimumdays=”0″ maximumdays=”0″ jump=”no” formposition=”below”]

Info

Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
80 m²
Uppdaterat den juli 29, 2021 vid 11:50 f m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY