Beskrivning

Intresserad av att hitta en fastighet för uthyrning och göra god vinst? Titta då en extra gång på denna!!! Det är många som vill bo i den charmiga, välskötta och blommande Gamla stan i Estepona. Dess gränder, små torg och kullerstensgator fullkomligt sjuder av romantik och nostalgi och genuin småstadsidyll i spansk tappning. Men kraven på komfort och modernitet i boendet är inte alltid så enkelt att finna. Tills nu!
Den här trevliga och topp-renoverade lilla lägenheten erbjuder ett praktiskt och ljust kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Synliga takbjälkar ger precis den rätta känslan i kombination med moderna detaljer. Vackra glasdörrar leder in till ett av sovrummen närmast vardagsrummet och i motsatt ända förbi köket finns ytterligare ett sovrum. Mellan dessa ligger det ljusa badrummet med dusch och fristående handfat och fönster ut mot gatan. Lägenheten har air condition installerat och allt är helt nytt och samtliga möbler ingår i priset. Praktiskt! Allt är klart för ditt nya liv i charmiga Estepona.
Runt omkring finns givetvis massor av tapas barer, restauranger och shopping. Kulturutbudet är också stort i staden och från denna lägenhet är det gångavstånd till allt. Inte minst stranden som ligger på ett par minuters gångavstånd!

Info

Referens
Nest-R3539794
Sovrum
2
Bathroom
1
Boyta
60 m²
Uppdaterat den april 28, 2022 vid 12:36 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Bekvämligheter

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY