Beskrivning

Denna sensationella nyproduktion har ett avundsvärt läge nära stranden vid den eleganta och eftertraktade Costa del Sol-staden Estepona, belägen väster om de berömda områdena Marbella och Puerto Banús. De fantastiska moderna husen har underbara terrassutrymmen och spektakulär utsikt över Medelhavet. Området består av 73 moderna 2-, 3- och 4-sovrumslägenheter och takvåningar fördelade på fyra låga byggnader. De eleganta lägenheterna är placerade i en utmärkt position för att njuta av den lyxiga utomhusstilen som klimatet tillåter i södra Spanien. Här har man härliga stränder och en mängd bekvämligheter inom gångavstånd, dessutom är man på tröskeln till de bästa golfbanorna på Costa del Sol. Detta område är mycket eftertraktat för sitt perfekta läge i hjärtat av Costa del Sol med sin egen fantastiska infrastruktur, för internationella och lokala skolor, moderna sjukhus, samt ett fantastiskt urval av idrottsanläggningar som ridcenter och paddel och tennisklubbar.

Det är bara 15 minuter väster om Marbella och Puerto Banús som erbjuder god mat, exklusiva butiker, trendiga beach clubs och yachtklubbar, medan polo cluben och högklassiga marinan i Sotogrande ligger 15 minuter i den andra riktningen. Dessa eleganta och moderna hem är planerade för att njuta av allt detta som de livliga och välkända resortsen
erbjuder liksom alla hälsofördelar med livet i Medelhavet. Dessa arkitektoniskt tilltalande lägenheterna och takvåningar smälter in i det andalusiska landskapet på modest graderade terrasser vilket möjliggör spektakulär utsikt över kustlinjen och skapar det perfekta läget för ditt nya liv i solen. Idealisk som första eller andra bostad eller investeringsmöjlighet.

Bostäderna erbjuder avskildhet, lugn och ljusa utrymmen med fantastisk utsikt över Medelhavet från dess omfattande terrasser och stora fönster.

De upphöjda markvåningarna och första våningarna har generösa terrasser med söderläge, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheterna på andra våningen har också mycket stora terrasser och har dessutom spektakulära solarier/takterrasser där du kan skapa din egen privata fristad.

Interiören har panoramadörrar i glas som integreras med utomhusytor på ett sömlöst sätt och vilket effektivt skapar ytterligare ett vardagsrum med högkvalitativa porslinsgolv över alla ytor. Njut av spektakulära solnedgångar från terrassen och ät utomhus med vänner och familj.

Info

Sovrum
2
Badrum
2
Boyta
73 m²
Terrass
21
Pooler
2
Uppdaterat den december 1, 2020 vid 1:04 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Kontaktinformation

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
MENY