Beskrivning

Jo det är faktiskt så, våra trevliga danska grannar säljer sitt fina hus vid poolen i Bahia Dorada!
Den renoverade och mycket väl underhållna villan är belägen i det väletablerade samhället Bahia Dorada, ca 4 km väster om Estepona. Villan erbjuder ett privilegierat läge med fantastisk havsutsikt, bara 100 m från stranden och havet! På entreplanet möts man av ett rymligt och ljust vardagsrum med extra hög takhöjd och en öppen spis i originalutförande med kåpa i koppar. På samma plan ligger ett nyrenoverat kök och matsal med direkt utgång till terrasserna. Om du letar efter en villa med mycket plats för familj och socialt umgänge är detta rätt objekt! Den härliga uteplatsen på entrésidan är utrustad med en pizzaugn och på havssidan finns ytterligare en stor uteplats med solstolar och genom en privat grind har man direkt access till poolen. Vid sidan om vardagsrummet ligger ytterligare en terrass med vikbara glasfönster så att du kan njuta av den fantastiska utsikten mot havet året om! På nedre våningen hittar du tre sovrum, två en-suite badrum och ytterligare ett badrum. Det finns även en bastu installerad! Alla sovrum har direkt tillgång till de yttre områdena. Detta är ett hus i fantastiskt skick i ett eftertraktat läge, runt 1 km bort ligger den nya stadsdelen av Estepona stad med sjukhus, matvarubutiker och restauranger.
Den välskötta trädgården med citronträd och vindruvor, blommor och gröna växter löper runt huset, vilket ger det en mycket privat och rymlig känsla! Du är ett par steg från det lugna poolområdet och bara mindre än 100 meter från havet och stranden!
Du är också snart ansluten till en strandpromenad till Estepona stad och i andra riktningen är Sabinillas en 20 minuters promenad. Till Marbella är det 15 min med bil och Malaga flygplats ca 50 min.

Info

Referens
Nest-R4192510
Sovrum
3
Badrum
4
Boyta
207 m²
Terrass
100
Pool
1
Uppdaterat den november 24, 2022 vid 4:06 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Väst
  • Land Spain

Planlösning

First level

Beskrivning:

Down stairs

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY