Beskrivning

Drömmer du om en takvåning i frontlinjen med panoramautsikt över Medelhavet, Gibraltar och den vackra staden Estepona på Costa del Sol? Denna unika takvåning har en fantastisk hörnposition söder / sydväst med en osannolik terrass på hela 180 m2 – plus en boyta på 230 m2 – allt på samma plan och med direkt utgång från varje rum till terrassen!
Om du letar efter ett bekvämt liv precis vid havet i en fantastisk lägenhet – och vill ha gångavstånd till stadens utbud av restauranger och service – då är den här för dig!
Exklusivt läge vid Esteponas stads strandpromenad och med obruten vy över horisont, stranden, havet och fyren – mer ostört läge får man leta efter – bara måsarna glider förbi på denna höga höjd! Våningens absoluta clou är den 180m2 stora terrassen som går i vinkel, alltså erbjuder lä och med två tak samt markiser skapas ”rum i rummet” här finns gott om utrymme för matgrupp, solstolar och loungemöblemang. Terrassen har inbyggd belysning, utedusch, förråd och givetvis vattenkranar för bevattning av plantor och växter som trivs ypperligt i söderläget.
Den generösa lägenheten är p hela 230 m2 varav matsal-salong-vardagsrum utgör en stor sällskapsyta. Också köket är av mycket sort format och rymmer matplats samt stora arbetsytor. Alla maskiner är anskaffade de senaste 2-3 åren. Exklusiva tapeter design Matthew Williamson/Osborn&Little.
Master bedroom har inbyggda, glasade garderober och ett stort badrum med fönster direkt anslutning. De två andra sovrummen ligger i linje och har gott om inbyggda garderober. Mittemot finns ytterligare ett ännu större badrum med dusch och badkar samt dubbla handfat. Båda badrummen har golvvärme. Alla rummen har individuell varm/kall A/C. Dubbelglas i alla fönsterpartier samt marmorgolv genomgående.
Den magiska planeringen gör att alla rummen har direkt utgång till den stora terrassen och erbjuder på så sätt ett privat och självständigt boende.
Utanför den sammanbindande hallen finns hiss som tar dig direkt ner till garaget där en garageplats ingår.
Det här är ett unikt stadsboende, direkt vid stranden och med all komfort man kan behöva!

Info

Referens
Nest-R3766018
Sovrum
3
Badrum
2
Boyta
230 m²
Byggår
2000
Uppdaterat den februari 23, 2022 vid 12:31 e m

Adress

  • Stad Estepona
  • Provins Malaga
  • Område Estepona Stad
  • Land Spain

Planlösning

Penthouse planritning

Beskrivning:

Kontaktinformation

Lotti Ander
  • Lotti Ander
  • +34 650 202 970
Se fastigheter

Boka en visning eller ställ en fråga om fastigheten

Compare listings

Compare
Lotti Ander
  • Lotti Ander
MENY